بالابر هیدرولیک
بالابر هیدرولیک یکی از پر فروش ترین انواع بالابر است که دارای مکانیزم هیدرولیکی در حرکت با ضریب امنیتی بالایی می باشد. از نیروی هیدرولیک در بالابر هیدرولیکی استفاده می شود، بالابر هیدرولیکی به منظور انتقال قدرت، از جریان سیال پر فشار در لوله ها استفاده می کند. استفاده کم از اجزای محرک، علت طراحی ساده سیستم بالابر هیدرولیک است که همین طراحی ساده باعث افزایش راندمان این محصول نسبت به دیگر سیستم های مکانیکی شده است.
مزیت های استفاده از بالابر هیدرولیک
- به صرفه بودن از نظر هزینه
- پایین بودن درصد خرابی قطعات
- اشغال فضای کم
- نیازمند نبودن به ساخت موتور خانه
- قابل اجرا با برق تک فاز و ۳ فاز
- انعطاف پذیری بالا
- امنیت بالا و ضریب اطمینان
- قابلیت افزایش نیرو و قدرت در حین انتقال
- طراحی ساده
- دقت کنترل
- نصب راحت بالابر هیدرولیک
نحوه کار بالابر هیدرولیکی
بالابر هیدرولیکی با روشن شدن موتور، بالابر به سمت بالا حرکت می کند و فقط با روشن شدن شیر برقی، بدون روشن شدن موتور به سمت پایین حرکت می کند. در حرکت بالابر به سمت بالا، با چرخش موتور پمپ هیدرولیک نیز به چرخش در می آید و روغن داخل مخزن را به سمت جک هیدرولیک منتقل می کند تا پمپاژ صورت گیرد. با بالا رفتن جک هیدورلیک، بالابر هیدرولیک نیز به سمت بالا حرکت می کند. در حرکت به سمت پایین در صورت وارد شدن برق به بالابر شیر برقی اجازه تخلیه روغن را به تانک می دهد.
در بالابر هیدرولیکی از شلنگ های مخصوص و قابل انعطافیبه منظور انعطالف پذیری بالا استفاده می شود که همچنین به خاطر اصطحکاک کم راندمان بالایی را ایجاد می کند.
به خاطر به وجود شیرهای اطمینان و سئوییچ های فشاری حرارتی، سیستم بالابر هیدرولیک داری اطمینان و مقاومت بالایی در برابر حرارت و فشار می باشد.
مشخصات عمومی بالابر هیدرولیکی
به طور کلی ساخت بالابر هیدرولیک بسیار حساس است. انتخاب سطح مقطع جک هیدرولیک، انتخاب پمپ هیدرولیک، نحوه به کار بردن شیر هیدرولیک، ساخت سیستم هیدرولیک، استفاده از متریال استاندارد، ساخت کاراسلینگ و بسیاری موارد دیگر، بسیار مهم و قابل توجه برای ساخت یک بالابر کامل و بدون نقص است که نیازمند علم و فن در کنار تجربه زیادی می باشد.
جک هیدرولیک در بالابر هیدرولیک
جک هیدرولیک حکم ستون اصلی بالابر را دارد و باید کاملا محاسباتی و دقیق انتخاب گردد. در غیر این صورت ممکن است زیر بار بماند و یا هزینه اضافی برای مصرف کننده ایجاد کند. در بالابر هیدرولیک اگر بالابر به عنوان مثال برای وزن ۳۰۰ کیلو ساخته شده باشد، جک هیدرولیک، سیستم هیدرولیک، سیم بکسل و آهن کشی برای ۴۰۰ کیلو در نظر گرفته می شود تا اگر کاربر بالابر، وزن بیشتری را ناخواسته بر روی بالابر قرار داد، مشکلی برای بالابر ایجاد نشود.
کاربرد شیر هیدرولیک در بالابر هیدرولیکی
معمولا بخش حساس یک بالابر هیدرولیک شیر هیدرولیک آن است که به جک هیدرولیک فرمان می دهد و کاراسلینگ را بالا یا پایین می آورد. برخی از سازندگان بالابر هیدرولیک به دلیل نداشتن علم هیدرولیک کافی، از شیرهای معمولی هیدرولیک ( شیر معمولی شیرهای ۲/۴ هیدرولیک ) استفاده می کنند. این شیر هیدرولیک ساخته شده برای فشار های لحظه ایست و زمانی که برای مدت طولانی روی این شیر هیدرولیک فشار باشد، بین اسپول و پوسته شیر ایجاد نشتی می کند و پس از مدتی روغن از زیر جک خارج شده و پایین می آید. در نتیجه به عنوان مثال اگر روی بالابر از شب تا صبح باز باشد، روغن پشت جک هیدرولیک بالابر تخلیه شده و بالابر پایین می آید.
به همین جهت استفاده از شیر هیدرولیک، پمپ و الکتروموتور مناسب و همچنین ریل با کیفیت در طول عمر بالابر بسیار اهمیت دارد.
ظاهر بالابر هیدرولیکی
بالابر برای هر نوع کاربردی که نصب می شود، در عین داشتن استحکام و طول عمر زیاد، باید ظاهری زیبا نیز داشته باشد.به همین جهت از سنگ، آلمینیوم، ام دی اف و استیل برای تزیین بالابر استفاده می شود. می توانید متناسب با محلی که می خواهید از بالابر استفاده کنید، بالابر را با تزئین دلخواه خود به سازنده سفارش دهید.
الکتروموتور در سیستم بالابر هیدرولیکی
از دو نوع الکتروموتور در سیستم هیدرولیک بالابر استفاده می شود. الکتروموتور معمولی معمولا صدای کمی در هنگام بالا رفتن بالابر تولید می کند. ۹۰ درصد مشتریان الکتروموتور معمولی را ترجیح می دهند. همچنین الکتروموتورهای داخل روغن و پمپ های اسکرو در هنگام بالا رفتن و پایین آمدن بالابر هیچ صدایی ندارند.
پمپ هیدرولیک در سیستم بالابر هیدرولیکی
سه نوع پمپ هیدرولیک ممکن است در بالابر هیدرولیک استفاده شود. نوع اول پمپ هیدرولیک دنده ای است که کاربرد بسیار بیشتری نسبت به دو نوع دیگر دارد. این پمپ هیدرولیک گرچه صدای بیشتری نسبت به پمپ پره ای و اسکرو دارد، اما محبوبیت بیشتری به دلیل کیفیت و قیمت مناسبش دارد.
دیگر اجزای بالابر هیدرولیکی
- تانک هیدرولیک : از پمپ و مخزن و دریچه تشکیل شده است.
- پیستون : فشار وارده سیلندر به پیستون، باعث به حرکت درآمدن کابین می شود.
- کابین : از کابین جهت حمل بار یا نفر استفاده می شود که ظرفیتی در حدود ۲۵۰ کیلوگرم دارد.
- کنترل کننده : با کمک کنترل کننده می توان سرعت و فشار را کنترل کرد. این قطعه در کنار تانک هیدرولیک قرار دارد.
- ریل های راه نمای کابین : کابین حمل بار یا مسافر در مسیر ریل های راه نمای کابین حرکت می کند.
- پاوریونیت: پاوریونیت باعث تولید نیرو و حرکت بالابر می شود.
کاربردهای بالابر هیدرولیکی
بالابر هیدرولیکی به دو دسته کلی بالابرهای نفر بر و بالابرهای باربر تقسیم می شوند. در ابتدا از بالابر هیدرولیک در صنعت و مشاغل بیشتر استفاده می شد، اما امروزه در کارخانه ها، فروشگاه ها، مغازه ها، انبار ها، ساختمان های مسکونی و تجاری کاربرد دارد.
انواع بالابر هیدرولیکی
- بالابر هیدرولیک با کابین : این نوع بالابر جهت امنیت بیشتر از کابین استفاده می کند که ظاهری شبیه به آسانسور دارد. البته اضافه شدن کابین به بالابر بر قیمت آن تاثیرگذار است.
- بالابر هیدرولیک نیم کابین : در واقع همان بالابر معمولی است که یک کابین بدون سقف دارد، که وجود همین کابین باعث امنیت بیشتر می شود.
- بالابر هیدرولیک کفی : بالابر هیدردلیکی کفی به دلیل نداشتن کابین بیشتر برای حمل بار در فروشگاه ها و انبار ها مناسب است و همچنین بسیار ارزان است.
- بالابر هیدرولیک نفر بر : بالابر هیدرولیک نفر بر مخصوص جابه جایی افراد است. به منظور امنیت بیشتر دارای کابین کوچکی می باشند.
- بالابر هیدرولیک رستورانی : به منظور حمل بار و جابه جایی غذا و بیشتر در رستوران ها استفاده می شود.
- بالابر هیدرولیک مغازه : یکی دیگر از پرفروش ترین نوع بالابر هیدرولیک بالابر مغازه ای است که در مغازه ها استفاده می شود.
- بالابر هیدرولیک خانگی : بالابر پرفروش دیگر ، بالابر هیدرولیکی خانگی می باشد. جهت جابه جایی افراد یا وسایل در بین طبقات خانه ها استفاده می شود.
- بالابر هیدرولیک ویلچر بر : این نوع از بالابر مناسب استفاده معلولین می باشد،
- بالابر هیدرولیک متحرک : بالابر های هیدرولیکی متحرک دارای چرخ در زیر خود هستند و هزینه این بالابرها نسبت به ارتفاع آن ها متفاوت است.
- بالابر هیدرولیک فروشگاهی : بالابر هیدرولیکی فروشگاهی قدرت و میزان تحمل بار بسیار زیادی دارد، و قابل نصب برای تمام فروشگاه ها در جهت جابه جایی کالا و اشخاص در بین طبقات می باشد.
- بالابر هیدرولیک ساده : بالابر هیدرولیکی ساده از لحاظ قیمت نسبت به سایر بالابر ها مناسب تر و ارزان تر است، اما بدون کابین می باشد.
- و بالابر هیدرولیک برقی
فروش بالابر هیدرولیک در اصفهان
شرکت سفیر صنعت با بیش از چندین سال سابقه، یکی از معتبر ترین مراکز در زمینه نصب و راه اندازی و فروش انواع بالابر در اصفهان می باشد. هدف این شرکت جلب رضایت مشتریان است، به منظور کسب اطلاعات لازم در زمینه نصب و راه اندازی بالابر از طریق شماره تلفن های موجود در سایت با این شرکت تماس بگیرید.
قیمت بالابر هیدرولیکی
هزینه ساخت بالابر هیدرولیک بسته به نوع بالابر هیدرولیکی، ابعاد بالابر، ارتفاع بالابر، نوع و قدرت موتور و همچنین محل نصب آن متفاوت است. مشتریان محترم می توانید جهت اطلاع از قیمت های بالابر هیدرولیک سفیر صنعت با شماره تلفن های موجود در سایت تماس بگیرید.